Sistem de franciză – Alătură-te

INVESTIȚIE REDUSĂ

 Nu este nevoie de investiții uriașe.

✔ Nu este nevoie să închiriezi o locație permanentă.

✔ Nu este nevoie să obții autorizații de mediu.

✔ Nu este nevoie să plătești o mulțime de bani pentru un site web, marketing sau reclame.

✔ Nu este necesar niciun vehicul sau licență pentru funcționare.

 

MOBILITATE ȘI CONȘTIENTIZARE ASUPRA MEDIULUI

ETCAR a reinventat procesul de spălare auto și a construit un nou sistem de franciză ecologic, pe care partenerii noștri îl pot învăța și utiliza cu ușurință. Această muncă poate fi realizată cu scuterul, biciclete, sau chiar utilizând transportul în comun (în majoritatea marilor orașe).

Poți aplica pentru a fi partener de franciză din orice țară din Europa! Profită de conceptul nostru de afaceri testat și de serviciile prestabilite.

După ce te-ai înscris, unul dintre specialiștii noștri te va contacta.

După semnarea contractului, vei primi pachetul de început care conține toate echipamentele de care ai nevoie pentru spălarea și curățarea auto. Poți participa la instruirile noastre; vei primi toate instrucțiunile necesare și vei învăța toate tehnicile potrivite de spălare.

Vreau să fiu un partener francizat ETCAR!

DE CE SĂ ALEGI SERVICIILE NOASTRE?

Deoarece noi...

venim la tine acasă ✔

protejăm mediul înconjurător ✔

te ajutăm să economisești timp ✔

oferim o valoare mare pentru bani ✔

putem elimina mirosurile neplăcute ✔

nu îți zgâriem, ci îți protejăm mașina ✔

utilizăm maximum 7 litri de apă pe mașină ✔

putem curăța interiorul mașinii și să eliminăm germenii ✔

SPĂLARE ECOLOGICĂ A MAȘINILOR, DEZINFECTARE, DEODORIZARE

Folosim un detergent nanotehnologic, pe bază de apă, care nu conține substanțe chimice dure. În timp ce spălătoriile auto obișnuite folosesc între 90 și 150 de litri de apă pentru spălarea unei mașini, noi folosim maxim 7 litri.

Folosim Zoono® și ozon pentru a dezinfecta și dezodoriza vehiculele. Deja o mică concentrație de ozon elimină virusurile, bacteriile și mucegaiurile. Ozonul este cel mai eficient dezinfectant și deodorant ecologic, care neutralizează complet mirosurile de tutun, pe cele ale animalelor de companie, dar și îmbâcseala și mirosurile de mucegai. 

GARANȚIA SERVICIILOR

Dacă nu ești mulțumit de curățenie, îți vom curăța din nou mașina, gratuit.

CONFORT

La sosire și imediat după terminarea spălării îți trimitem un email, pentru a putea închide sau deschide mașina de la distanță.

CÂT VALOREAZĂ TIMPUL TĂU?

Obține spălătoria auto într-un minut. Durează aproximativ 1 minut pentru a comanda serviciul de spălare auto ETCAR la adresa ta.

NU PENTRU ZGÂRIETURI, DA PENTRU PROTECȚIE

După pulverizarea pe suprafețe, produsul nostru de curățare bazat pe nanotehnologie începe să își facă treaba în doar câteva secunde: acoperind particulele pătate cu un strat protector între pată și vopseaua mașinii, făcând ca murdăria să fie ușor de îndepărtat cu o cârpă de microfibre.

Produsul nostru de curățat conține ceară de carnauba, care umple micro zgârieturile de pe suprafețe, astfel protejându-le.

Metode de plată