Szolgáltatási feltételek (ÁSZF)

Szolgáltatási feltételek (ÁSZF)

 

Áttekintés

Ezen szolgáltatási feltételekben az „ETCAR”, a „mi”, a „nekünk”, az „alkalmazás” vagy a „miénk” kifejezés az ETCAR S.P.R.L. TVA BE0711762244, amely a „www.etcar.eu” weboldalt és az „ETCAR” alkalmazást kínálja.  Az ezen a weboldalon található összes információhoz való hozzáférését és felhasználását, beleértve a szolgáltatásaink és termékeink megvásárlását, a következő feltételek és körülmények által teljesítik.

Alkalmazásunk, webhelyünk használatával és/vagy tőlünk való vásárlással Ön részt vesz a „Szolgáltatásunkban”, és vállalja, hogy az alábbi feltételek és kötelezettségek („Szolgáltatási feltételek”, „Feltételek”) korlátozzák, beleértve a további feltételeket is és az itt hivatkozott és/vagy hiper hivatkozással elérhető irányelveket. A jelen Általános Szerződési Feltételek a webhely, az alkalmazás minden felhasználójára vonatkoznak, beleértve korlátozás nélkül azokat a felhasználókat, akik böngésznek, szállítók, ügyfelek, franchise-ügyfelek, kereskedők és/vagy a tartalom közreműködői. Kérjük, olvassa el figyelmesen ezeket az Általános Szerződési Feltételeket, mielőtt belépne a weboldalunkra és/vagy alkalmazásunkba, vagy használni szeretné azokat. A webhely bármely részének elérésével vagy használatával elfogadja, hogy eleget tesz ezeknek a Szolgáltatási feltételeknek. Ha nem ért egyet a jelen szerződés összes feltételével, akkor nem férhet hozzá a weboldalhoz, és nem használhat semmilyen szolgáltatást. Ha ezeket a Szolgáltatási feltételeket ajánlatnak tekintik, az elfogadás kifejezetten a jelen Szolgáltatási feltételekre korlátozódik. A jelenlegi áruházhoz hozzáadott minden új szolgáltatásra vagy eszközre szintén a Szolgáltatási feltételek vonatkoznak. Ezen az oldalon bármikor megtekintheti az Általános Szerződési Feltételek legfrissebb verzióját. Fenntartjuk a jogot a jelen Általános Szerződési Feltételek bármely részének frissítésére, megváltoztatására vagy cseréjére, frissítések és/vagy változtatások közzétételével a weboldalunkon. Az Ön felelőssége, hogy rendszeresen ellenőrzi ezen az oldalon a változásokat. A változások közzétételét követően a webhely folyamatos használata vagy a webhelyhez való hozzáférés a módosítások elfogadását jelenti.

ETCAR

Az ETCAR ECO-barát mobil autómosó (www.etcar.eu) és ETCAR Shop (www.etcar.shop) szolgáltatást nyújt. Az ETCAR üzlet az ETCAR webhelyének főmenüjében található, vagy közvetlenül elérheti a www.etcar.shop webhelyen, ahol megtalálhatja termékeinket. Ígéretünk szerint lemossuk az autóját bárhol, ahová kéri, ez lehet a háza előtt, az irodája előtt stb. Autómosó szolgáltatásunk csomag alapú lesz. Megjegyzendő, hogy az ETCAR fenntartja a jogot az árak visszautasítására és módosítására, az elfogadás visszavonására, a járművek felkutatásának, mosásának vagy felnyitásának hiányára vonatkozó rendelkezések miatt.

I. Jog az árképzés megtagadásához és módosításához: Az autó ellenőrzésének függvényében az ETCAR-nak joga van elutasítani és módosítani az árképzést. A túlságosan koszos autó megnöveli az árat az ellenőrzéskor. Ilyen helyzetben forduljon hozzánk bizalommal.

II. Az elfogadás visszavonásának joga: Az ETCAR fenntartja a jogot, hogy bizonyos körülmények között visszavonja megrendelésének elfogadását. Ezeket a körülményeket az alábbiakban közöljük:

  • túlságosan piszkos autó, amely a mobil autómosó rendszerrel nem takarítható;
  • Természeti csapás, például extrém időjárási viszonyok stb.;
  • Vis maior;
  • technikai kérdések;

III. Jog a járművek felkutatásának, mosásának vagy kinyitásának képtelenségéhez:

Ha olyan helyen állítja le autóját, ahol lehetetlen lemosni, és nem tudunk kapcsolatba lépni Önnel semmilyen módon közvetlenül, sem a szolgáltatásunk segítségével, az ETCAR 30 perc várakozás után elhagyja a helyszínt. Az ügyfélszolgálat felveszi Önnel a kapcsolatot, és felszámítja Önnek.

Ha belső és külső mosást rendel, az ETCAR-nak szüksége lesz az Ön koordinációjára az autó kinyitásához, hogy belső mosást végezhessünk. Ha nem találjuk Önt a helyszínen, és nem tudunk kapcsolatba lépni Önnel semmilyen módon közvetlenül, sem szolgáltatásunk segítségével, akkor 30 perc várakozás után elhagyjuk a helyet. Az ügyfélszolgálat felveszi Önnel a kapcsolatot, és felszámítja.

Ha mosást rendel, és a készpénzes fizetési módot választja, akkor a mosás helyén kell lennie, különben minden lépést megteszünk, hogy kapcsolatba léphessünk Önnel, és legfeljebb 30 percet várunk. Ha nem találjuk meg Önt, nem mossuk meg az autóját.

Minden egyes autómosás során áramot és vizet takarítunk meg. Több mint 100 liter vizet spórolunk meg autómosási szolgáltatásonként, és az autómosás során használt vegyszerek vízben oldódnak és ártalmatlanok. Ez azt jelenti, hogy ha eső által, vagy valahogy visszatér a vízrendszerbe, az nem szennyezi a vizet.

 

Online áruházi feltételek

A jelen Általános Szerződési Feltételek elfogadásával Ön kijelenti, hogy a lakóhelye szerinti államban vagy tartományban nagykorú, vagy, hogy a lakóhelye szerinti államban vagy tartományban teljes felnőtt, és beleegyezését adta, hogy megengedje bármelyik kiskorú eltartottjának, hogy használja ezt a webhelyet. Nem használhatja termékeinket és/vagy tartalmainkat semmilyen törvénytelen vagy jogosulatlan célra, és a Szolgáltatás használatakor sem sértheti az Ön joghatósága alá tartozó törvényeket (beleértve, de nem kizárólagosan a szerzői jogi törvényeket). Nem továbbíthat semmilyen férget, vírust vagy romboló jellegű kódot, vírust. A Feltételek bármelyikének megsértése vagy megszegése a Szolgáltatások azonnali felmondását eredményezi.

 

Általános feltételek

Fenntartjuk a jogot, hogy bárki számára bármikor megtagadhassuk a szolgáltatást. Ön vállalja, hogy teljes egészében nem reprodukálja, másolja, értékesíti, vagy használja a Szolgáltatás bármely részét, a Szolgáltatás használatát, illetve a Szolgáltatáshoz való hozzáférést vagy a webhelyen és/vagy alkalmazásban lévő bármely kapcsolatot írásos engedélyünk nélkül. Az ebben a megállapodásban használt irányzatok csak a kényelem érdekében szerepelnek, és nem korlátozzák, vagy más módon érintik a jelen Feltételeket.

 

Fiók regisztráció

Az ETCAR-ban kétféle típusú fióknak kell lennie.

1. Ügyfél fiók;

2. Franchise-fiók;

Az ügyfél fiók azoknak a személyeknek szól, akik szolgáltatást kapnak vagy termékeket vásárolnak, és a franchise-fiók azoknak a személyeknek szól, akik üzletet folytatnak velünk az ETCAR webhelyén vagy alkalmazásában. A weboldalon nyújtott szolgáltatások eléréséhez regisztrált felhasználóvá kell válnia. A regisztrációt a regisztrációs oldalon meghatározott információk megadásával kell elvégeznie (Ügyfelek vagy Franchise). A regisztráció során megadott adatok gyűjtésével, tárolásával és felhasználásával kapcsolatos információkért olvassa el a honlapunkon található Adatvédelmi irányelveket. Ön vállalja, hogy regisztrációs adatai mindig valósak és pontosak, és vállalja, hogy időközönként frissíti regisztrációs adatait, amikor azok megváltoznak. A regisztrációkor meg kell adnia egy jelszót. A regisztráció során vállalja, hogy fizet a szolgáltatásainkért a weboldalunkon meghatározottak szerint. Fenntartjuk a jogot, hogy bármikor megszüntessük regisztrációját, ha megsérti ezeket a feltételeket.

 

Megrendelés leadása

Ellenőrzött számla nyitásával lehetősége van megrendelést leadni ügyfélként vagy franchise-szolgáltatóként. A megrendelés leadása után visszaigazoló e-mailt kap a megadott e-mail címre. A megrendelés összes részletét megvizsgálva, a rendszer felkéri Önt a befizetés teljesítésére. Az ETCAR nem garantálja, hogy a megrendelés a becsült időn belül elkészül.

 

Fizetés

Az ETCAR nemzetközileg elismert fizetés feldolgozó rendszert használ, mint például a PayPal. Emellett készpénzt, banki átutalást, hitelkártyát (Master, Maestro, Visa), betéti kártyát, Google Pay-t, Apple Pay-t is elfogadunk. Miután megrendelését leadta, hitel- vagy betéti kártyáját hitelesítik, és az összeget elkülönítik a fizetéshez.

 

Franchise rendszer

Az ETCAR franchise rendszert kínál az EU összes országának, beleértve az Egyesült Királyságot és Romániát is. A franchise megszerzéséhez franchise-fiókot kell létrehozni az ETCAR webhelyen vagy az alkalmazásban. Az ETCAR több csomagot is tartalmaz, beleértve a kezdőcsomagot a franchise-vállalkozás megkezdéséhez. Az indítócsomag tartalmazza az összes eszközt a franchise-vállalkozás elindításához. A franchise-vásárlónak csak az első alkalommal kell megvásárolnia az indítócsomagot. Ezt követően a franchise-vásárló egyéb megfelelő csomagokat vásárolhat meg, amelyeket megfelelőnek tart az üzleti tevékenysége érdekében. A franchise-vásárló a www.etcar.eu weboldalról kap megrendelést, amely látható lesz a franchise adminisztrációs felületén, valamint a megadott e-mail címen az üzleti helyüknek megfelelően. Egy helyen több franchise-vevő versenyez egymással a megrendelés korábbi elfogadásával és teljesítésével. Az esetek többségében az ETCAR maga a franchise-adományozó jár el közvetítőként, és minden számlát, beleértve az autómosást és az online vásárlást is, a www.etcar.eu weboldalon kell kiállítani; a franchise-vásárló előzetes beleegyezését adja ehhez a franchise rendelkezéséhez. Minden franchise-vásárló a következő hónap első hete alatt elküldi az egyes hónapok összefoglalását, beleértve a franchise-adót is, amely látható lesz a weboldalon. A fizetést legfeljebb a második hónap végéig kell teljesíteni. A franchise-vásárló a weboldal szolgáltatási díját fizeti, attól függően, hogy egy hónap alatt mennyi autót mostak. A szolgáltatási díj 10-20%. Ha többet szeretne tudni franchise rendszerünk csomagjáról és egyéb részleteiről, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba az office@etcar.eu címen

 

Az információk pontossága, teljessége és határideje

Nem vagyunk felelősek, ha az ezen az oldalon elérhető információk nem pontosak, teljesek vagy aktuálisak. Az ezen az oldalon található anyag csak általános tájékoztatás céljából készült, és nem szabad az elsődleges, pontosabb, teljesebb vagy időszerűbb információforrások átnézése nélkül döntések meghozatalakor egyedüli alapon felhasználni. Az ezen a webhelyen található anyagokra való támaszkodás saját felelősségre történik. Ez a webhely bizonyos történelmi információkat tartalmazhat. A történelmi információk szükségszerűen nem aktuálisak, és csak tájékoztató jellegűek. Fenntartjuk a jogot, hogy bármikor módosítsuk a webhely tartalmát, de nem vagyunk kötelesek frissíteni a webhelyünkön található információkat. Ön elfogadja, hogy az Ön felelőssége a webhelyünk változásainak figyelemmel kísérése.

 

A szolgáltatás, az árak és a díjak módosítása

Termékeink és/vagy szolgáltatásaink ára előzetes értesítés nélkül változhat. Fenntartjuk a jogot, hogy bármikor, előzetes értesítés nélkül módosítsuk vagy megszüntessük a Szolgáltatást (vagy annak bármely részét vagy tartalmát). A Szolgáltatás bármilyen módosításáért, árváltozásáért, díjakért, felfüggesztéséért vagy megszüntetéséért nem vagyunk felelősek Önnek vagy harmadik félnek.

 

Termékek vagy szolgáltatások

Bizonyos termékek vagy szolgáltatások kizárólag online elérhetők a weboldalon keresztül. Ezeknek a termékeknek vagy szolgáltatásoknak korlátozott mennyisége lehet, és csak a visszaküldési irányelveinknek megfelelően kerülnek visszaszolgáltatásra vagy cserére. Mindent megtettünk azért, hogy a lehető legpontosabban jelenítsük meg termékeink boltban megjelenő színeit és képeit. Nem tudjuk garantálni, hogy a számítógép monitorának bármilyen színű eltérése miatt pontos lesz. Megjegyezzük, hogy csak a weboldalunkon szereplő termékeinket vásárolhatja meg, és meglátogathatja weboldalunkat az alkalmazásunkon keresztül vagy egy linken keresztül, amely átirányíthat a weboldalunkra. Megtalálhatja a linket az alkalmazásunk letöltéséhez a weboldalunkon. Fenntartjuk a jogot, de nem kötelezzük magunkat arra, hogy termékeink vagy Szolgáltatásaink értékesítését bármely személyre, földrajzi régióra vagy joghatóságra korlátozzuk. Ezt a jogot eseti alapon gyakorolhatjuk. Fenntartjuk a jogot, hogy korlátozzuk az általunk kínált termékek vagy szolgáltatások mennyiségét. A termékek leírása vagy a termékek árazás bármikor, előzetes értesítés nélkül, kizárólag a mi belátásunk szerint változhat. Fenntartjuk a jogot, hogy bármikor megszüntessük a termékeket. Az ezen a webhelyen tett bármely termék vagy szolgáltatás ajánlása érvénytelen, ha tiltott. Nem garantáljuk, hogy az Ön által vásárolt vagy megszerzett bármely termék, szolgáltatás, információ vagy más anyag minősége megfelel az Ön elvárásainak, vagy hogy a Szolgáltatásban felmerülő hibákat kijavítják.

A számlázás és a számlák adatainak pontossága

Fenntartjuk a jogot, hogy visszautasítsunk minden megrendelést és/vagy szolgáltatást, amelyet nálunk ad le. Saját belátásunk szerint korlátozhatjuk vagy törölhetjük, vagy letilthatjuk a vásárolt mennyiségeket és/vagy szolgáltatásokat személyenként, háztartásonként vagy megrendelésenként. Ezek a korlátozások magukban foglalhatják azokat a megrendeléseket, amelyeket ugyanazon ügyfél és/vagy felhasználói fiók, ugyanazon hitelkártya, vagy ugyanazon ügyfél fiók, ugyanazon hitelkártya, vagy ugyanazon számlázási és/vagy szállítási címet használ. Abban az esetben, ha módosítunk vagy lemondunk egy megrendelést, megpróbálhatjuk értesíteni Önt a megrendelés időpontjában megadott e-mail és/vagy számlázási cím/telefonszámon keresztül. Fenntartjuk a jogot, hogy korlátozzuk vagy tiltsuk azokat a megrendeléseket, amelyeket egyedüli megítélésünk szerint kereskedők, viszonteladók vagy forgalmazók adnak le. Ön vállalja, hogy aktuális, teljes és pontos vásárlási és számlaadatokat közöl minden üzletünkben végrehajtott vásárláshoz. Ön vállalja, hogy azonnal frissíti fiókját és egyéb adatait, beleértve az e-mail címét és a hitelkártya számát, valamint a lejárati dátumokat, hogy a tranzakciókat befejezhessük, és szükség esetén felvegyük Önnel a kapcsolatot. További részletekért kérjük, olvassa el a visszatérítési irányelveinket.

 

Opcionális eszközök

Hozzáférést nyújthatunk olyan harmadik féltől származó eszközökhöz, amelyeket nem figyelünk, és nem rendelkezünk semmilyen irányítással és információval. Ön tudomásul veszi és elfogadja, hogy hozzáférést biztosítunk az olyan eszközökhöz, „amilyenek vannak” és a „rendelkezésre állóak”, bármilyen garancia, kijelentés vagy feltétel nélkül, és mindenféle jóváhagyás nélkül. Nem vállalunk semmilyen felelősséget az opcionális harmadik féltől származó eszközök használatából eredő vagy ahhoz kapcsolódó károkért. A webhelyen kínált opcionális eszközök bármilyen felhasználása kizárólag saját felelősségére és belátása szerint történik, és meg kell győződnie arról, hogy ismeri és jóváhagyja azokat a feltételeket, amelyek mellett az eszközöket az érintett harmadik fél szolgáltatója biztosítja. A jövőben új szolgáltatásokat és/vagy funkciókat is kínálhatunk a weboldalon keresztül (ideértve az új eszközök és források kiadását). Az ilyen új funkciókra és/vagy szolgáltatásokra a jelen Szolgáltatási feltételek is vonatkoznak.

 

Harmadik fél linkjei

A Szolgáltatásunkon keresztül elérhető bizonyos tartalom, termékek és szolgáltatások harmadik felektől származó anyagokat is tartalmazhatnak. Az ezen a webhelyen található harmadik felek linkjei olyan harmadik fél webhelyeire irányíthatnak, amelyek nem állnak kapcsolatban velünk. Nem vagyunk felelősek a tartalom vagy pontosság vizsgálatáért vagy értékeléséért, és nem vállalunk garanciát, és felelősséget semmilyen harmadik féltől származó anyagért vagy weboldalért, vagy harmadik fél bármilyen más anyagáért, termékéért vagy szolgáltatásáért. Nem vagyunk felelősek semmilyen kárért vagy sérelemért, amely áruk, szolgáltatások, erőforrások, tartalom megvásárlásával vagy felhasználásával, vagy bármilyen más tranzakcióval kapcsolatos, bármely harmadik fél weboldalával kapcsolatos. Kérjük, mielőtt bármilyen tranzakcióba kezdene, gondosan olvassa el a harmadik fél irányelveit és alkalmazását, és győződjön meg róla, hogy megértette őket. A harmadik fél termékeivel kapcsolatos panaszokat, állításokat, aggályokat vagy kérdéseket a harmadik félnek kell címezni.

 

Felhasználói megjegyzések, visszajelzések és egyéb információk

Az 5 csillagos értékelési rendszerben visszajelzést adhat és szolgáltatásunkat értékelheti. Ha kérésünkre bizonyos konkrét beadványokat (például versenypályázatokat) küld el, vagy kérésünk nélkül kreatív ötleteket, javaslatokat, ajánlásokat, terveket vagy más anyagokat küld online, e-mailben, postai úton vagy más módon (együttesen: "megjegyzések"), Ön elfogadja, hogy bármikor, korlátozás nélkül szerkeszthetjük, másolhatjuk, közzétehetjük, terjeszthetjük, lefordíthatjuk és más módon bármilyen médiumban felhasználhatjuk azokat a megjegyzéseket, amelyeket Ön nekünk továbbított. Nem vagyunk, és nem leszünk kötelesek (1) bármilyen észrevételt bizalmasan fenntartani; (2) kártérítés fizetése a hozzászólásokért; vagy (3) válaszolni minden észrevételre. Lehet, de nem kötelességünk figyelemmel kísérni, szerkeszteni vagy eltávolítani azokat a tartalmakat, amelyeket saját belátásunk szerint jogellenesnek, sértőnek, fenyegetőnek, rágalmazónak, pornográfnak, obszcénnek vagy más módon kifogásolhatónak tartunk, vagy bármely fél szellemi tulajdonát vagy a jelen Általános Szerződési Feltételeket sértik. Ön elfogadja, hogy megjegyzései nem sértik harmadik fél semmilyen jogát, beleértve a szerzői jogokat, a védjegyeket, a magánélet védelmét, a személyiséget vagy más személyes vagy tulajdonosi jogokat. Továbbá elfogadja, hogy megjegyzései nem tartalmaznak rágalmazó vagy más módon törvénytelen, sértő vagy obszcén anyagot, vagy olyan számítógépes vírust vagy más rosszindulatú programot, amely bármilyen módon befolyásolhatja a Szolgáltatás vagy bármely kapcsolódó webhely működését. Nem használhat hamis e-mail címet, nem tehet úgy, mintha valaki más lenne, és más módon félrevezetne minket vagy harmadik feleket a hozzászólások eredetét illetően. Kizárólag Ön felel minden észrevételért és azok pontosságáért. Nem vállalunk felelősséget az Ön vagy bármely harmadik fél által közzétett megjegyzésekért.

 

Személyes adat

Az Ön személyes adatait az áruházon keresztül adatvédelmi irányelveink szabályozzák.

 

Hibák, pontatlanságok és kihagyások

Előfordulhat, hogy webhelyünkön vagy a Szolgáltatásban olyan információk találhatók, amelyek tipográfiai hibákat, pontatlanságokat vagy hiányosságokat tartalmaznak, amelyek a termékleírásokhoz, az árakhoz, az akciókhoz, az ajánlatokhoz, a termék szállítási díjaihoz, a szállítási időkhöz és az elérhetőséghez kapcsolódhatnak. Fenntartjuk a jogot az esetleges hibák, pontatlanságok vagy hiányosságok kijavítására, valamint az információk megváltoztatására, frissítésére vagy a megrendelések törlésére, ha a Szolgáltatásban vagy a kapcsolódó webhelyeken található információk előzetes értesítés nélkül bármikor pontatlanok (beleértve a megrendelés benyújtását követően is). Nem vállalunk kötelezettséget a Szolgáltatásban vagy bármely kapcsolódó weboldalon található információk frissítésére, módosítására vagy pontosítására, beleértve korlátozás nélkül az árképzéssel kapcsolatos információkat is, kivéve, ha a törvény előírja. A Szolgáltatásban vagy a kapcsolódó webhelyeken alkalmazott meghatározott frissítési dátumot nem szabad annak jelzéséül venni, hogy a Szolgáltatásban vagy bármely kapcsolódó webhelyen található összes információt módosították vagy frissítették.

 

Tiltott felhasználások

Az Általános Szerződési Feltételekben meghatározott egyéb tilalmak mellett tilos a webhelyet, alkalmazást vagy annak tartalmát használni: (a) bármilyen jogellenes célból; (b) felszólítani másokat jogellenes cselekmények végrehajtására vagy azokban való részvételre; (c) bármely nemzetközi, szövetségi, tartományi vagy állami szabályozás, szabály, törvény vagy helyi rendelet megsértése; (d) szellemi tulajdonjogaink vagy mások szellemi tulajdonjogainak megsértése; e) zaklatás, visszaélés, sértés, ártalom, becsületsértés, rágalmazás, becsmérlés, megfélemlítés vagy megkülönböztetés nem, szexuális orientáció, vallás, etnikum, faj, életkor, nemzeti származás vagy fogyatékosság alapján; f) hamis vagy félrevezető információk benyújtása; (g) vírusok vagy bármilyen más típusú rosszindulatú kód feltöltése vagy továbbítása, amelyet bármilyen módon felhasználnak vagy felhasználhatnak, amely befolyásolja a Szolgáltatás, vagy bármely kapcsolódó webhely, más weboldal vagy Internet működését; h) mások személyes adatainak összegyűjtése vagy nyomon követése; i) levélszemét, adathalász; j) bármilyen obszcén vagy erkölcstelen célból; vagy (k) a Szolgáltatás vagy bármely kapcsolódó webhely, más weboldal vagy az Internet biztonsági funkcióinak megzavarása vagy megkerülése. Fenntartjuk a jogot, hogy a tiltott felhasználások megsértése miatt megszüntessük a Szolgáltatás vagy bármely kapcsolódó weboldal használatát.

 

Jótállás kizárása; Korlátolt felelősség

A hatályos jogszabályok által megengedett legnagyobb mértékben kizárunk minden nyilatkozatot, garanciát és feltételt a weboldalunkkal és a weboldal használatával kapcsolatban. Ebben a nyilatkozatban semmi sem fog:

     • korlátozni vagy kizárni felelősségünket csalás vagy hamis félrevezetés miatt;

     • korlátozza bárki vagy az Ön felelősségét bármilyen módon, amelyet az alkalmazandó törvény nem engedélyez vagy;

     • kizárja bármely olyan kötelezettségünket, amelyet a vonatkozó törvények nem zárhatnak ki;

Az ebben a szakaszban és a felelősség kizárásának más részeiben meghatározott felelősségkorlátozások és tilalmak: (a) az előző bekezdés hatálya alá tartoznak; és (b) szabályozza a felelősség kizárása alapján felmerülő összes felelősséget, ideértve a szerződésből, a jogellenes károkozásból és a törvényes kötelezettség megszegéséből eredő kötelezettségeket is.

 

Kártalanítás

Ön vállalja, hogy kártalanítja, megvédi és ártalmatlanítja az ETCAR-t és anyavállalatainkat, leányvállalatainkat, franchise-ügyfeleinket, partnereinket, tisztjeinket, igazgatóinkat, ügynökeinket, vállalkozóinkat, engedélyeseinket, szolgáltatóikat, alvállalkozókat, beszállítókat, gyakornokokat és alkalmazottakat, minden követelés vagy igény nélkül ártalmatlanok, ideértve az ésszerű ügyvédi díjakat is, amelyeket harmadik fél fizet a Szolgáltatási feltételek vagy az általuk hivatkozásként beépített dokumentumok megsértése, vagy bármely törvény vagy harmadik fél jogainak megsértése miatt.

 

Elválaszthatóság

Abban az esetben, ha a jelen Általános Szerződési Feltételek bármely rendelkezését jogellenesnek, semmisnek vagy végrehajthatatlannak találják, ennek a rendelkezésnek mégis az érvényes jogszabályok által megengedett legteljesebb mértékben érvényesíthetőnek kell lennie, és a végrehajthatatlan részt elválasztottnak kell tekinteni a jelen Általános Szerződési Feltételektől. A kézbesítés során ez a megállapítás nem befolyásolja a többi fennálló rendelkezés érvényességét és érvényesíthetőségét.

 

Teljes egyezés

A jelen Szolgáltatási feltételek bármely jogának vagy rendelkezésének gyakorlásának vagy érvényesítésének elmulasztása nem jelenti az ilyen jogról vagy rendelkezésről való lemondást. A jelen Szolgáltatási Feltételek és az ezen az oldalon vagy a Szolgáltatással kapcsolatban közzétett bármely irányelv vagy működési szabály a teljes megállapodást és egyetértést alkotja Ön és köztünk, és szabályozza a Szolgáltatás használatát, felülírva minden korábbi vagy egyidejű megállapodást, kommunikációt és javaslatot, akár szóban, akár írásban, Ön és köztünk (beleértve, de nem kizárólag, a Szolgáltatási Feltételek bármely korábbi verzióját). A jelen Általános Szerződési Feltételek értelmezése során felmerülő kétértelműség nem értelmezhető a szerkesztő féllel szemben.

 

Irányadó jog

A jelen Általános Szerződési Feltételeket és minden olyan külön megállapodást, amely alapján a Szolgáltatásokat nyújtjuk Önnek, a brüsszeli törvényszékek törvényei szabályozzák és értelmezik.

 

Az Általános Szerződési Feltételek módosítása

Ezen az oldalon bármikor megtekintheti az Általános Szerződési Feltételek legfrissebb verzióját. Fenntartjuk a jogot, hogy saját belátásunk szerint frissítsük, módosítsuk vagy kicseréljük a jelen Általános Szerződési Feltételek bármely részét azzal, hogy frissítéseket és módosításokat teszünk közzé weboldalunkon. Az Ön felelőssége, hogy weboldalunkat rendszeresen ellenőrizze a változások tekintetében. A jelen Általános Szerződési Feltételekben bekövetkezett változások közzétételét követően a weboldalunk vagy a Szolgáltatás folyamatos használata vagy azokhoz való hozzáférés a módosítások elfogadását jelenti.

 

Elérhetőség

Az Általános Szerződési Feltételekkel kapcsolatos kérdéseket küldje el nekünk az office@etcar.eu címre

 

Visszaküldés és/vagy lemondás, megrendelés visszatérítése (szolgáltatás, azaz autómosás)

Miután elküldte megrendelését és a fizetést engedélyezték, joga van törölni a megrendelést. Ha módosítani vagy törölni szeretné megrendelését, a lehető leghamarabb vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal. Nincs garancia arra, hogy képesek leszünk változtatni a megrendelésen vagy átrendezni. Ebben az esetben töröljük megrendelését, és újra rendelnie kell. Ha elégedetlen a munka minőségével vagy bármilyen kár keletkezett a szolgáltatás során, és visszatérítést vagy kártérítést szeretne kapni; a megrendelés leadásától számított 36 órán belül kapcsolatba kell lépnie az ügyfélszolgálattal. Az ETCAR megfelelően megoldja a problémát. A megrendelés törlése nem garantálja, hogy az összeget azonnal visszafizetik számlájára. Ön tudomásul veszi és elfogadja, hogy sem mi, sem a megfelelő franchise nem lesz felelős azért, ha a bankja vagy a kártyakibocsátója késlekedett a pénz visszafizetésében a számlájára.

 

Visszaküldés és vagy lemondás, megrendelés visszatérítése (Termékek)

Ha bármilyen okból úgy véli, hogy a termék bármilyen módon hibás/deformált, kérheti a kinyitott termék cseréjét. Az ETCAR a hibás/eldeformálódott terméket kicseréli, ha kiderül, hogy gyártási hiba történt. Ez nem vonatkozik arra az esetre, ha a hibát gondatlan vagy nem megfelelő kezelés, a használati utasítás be nem tartása, helytelen telepítés, egyéb visszaélés vagy hibás használat okozta. Hasonlóképpen, nem biztosítunk csereterméket, ha a termék hibája, elvesztése vagy károsodása a szállítás vagy a kézbesítés során következett be. Igényléshez e-mailben el kell kérnie a visszatérítési engedély számát. Az Ön e-mailjét a megrendelés nyugtáján feltüntetett dátumtól számított 30 napon belül kell elküldeni, és meg kell adnia személyes adatait, számlaszámát és termékét, valamint az okot, amiért Ön szerint a termék hibás, az office@etcar.eu címre. Ez lehetővé teszi számunkra a visszaküldési engedély számának megadását, és tájékoztatást adunk arról, hová küldje a hibásnak vélt terméket. Ha kiderül, hogy a termék NEM hibás, akkor a postaköltséget és/vagy a kezelési díjat számoljuk fel. Ha kiderül, hogy a termék hibás, a terméket kicserélik, és a postaköltséget és/vagy a kezelési költséget az ETCAR fizeti. Lemondások: A Weboldal megrendelésének feldolgozása miatt nem fogadhatunk el lemondást vagy cserét, mert meggondolta magát. Kérjük, ügyeljen arra, hogy gondosan válassza ki a terméket/termékeket.

Mitől jó a mi szolgáltatásunk?

 

Kedvező ár érték ✔

Házhoz megyünk ✔

Védjük a környezetet ✔

Időt takarítunk meg neked ✔

Maximum 7 liter vizet használunk ✔

Nem karcoljuk, mi ápoljuk az autódat ✔

Kórokozó mentessé tesszük a belső teret ✔

Eltávolíthatjuk a dohos kellemetlen szagokat ✔

 

 

ECO-barát autómosás, fertőtlenítés és szagtalanítás

Az autómosási eljárásunk során alkalmazott nanotechnológiás tisztítószerünk vízalapú, nem tartalmaz kemény vegyszereket. Egy átlagos autómosó 90-150 liter vizet használ el egy autó mosásához, ezzel szemben mi maximum 7 liter vizet.

A gépjárművek alapos fertőtlenítését és szagtalanítását Zoono® Surface Sanitiser-el és ózonnal végezzük! A ZOONO® Surface Sanitiser hatékony a baktériumok és a gombák, vírusok széles körével szemben, segít hosszabb ideig, akár 30 napig védeni a kritikus felületeket és az érintési pontokat. Az ózon a leghatékonyabb környezetbarát és vegyszermentes fertőtlenítő és egyben szagtalanító eljárás, ami véglegesen eltüntetheti a dohány, dohos vagy akár a kisállat szagokat is. 

 

 

Garanciát vállalunk

Ha nem vagy elégedett a tisztasággal, újra kimegyünk és ezért nem kell fizetned. 

Kényelmes

Érkezéskor és a mosás után közvetlenül e-mailt küldünk, így akár távolról nyithatod zárhatod az autódat. 

A te időd mennyit ér?

Moss autót 1 perc alatt! Körülbelül ennyi időbe telik kirendelned egy címre az ETCAR kézi autómosás szolgáltatását.

Nem karcol viszont ápol

A nanotechnológiás tisztítószerünk a felületre való permetezést követően szinte azonnal kifejti hatását, és a szennyeződést bevonva, képez egy biztonsági réteget a tisztítandó felület, és a koszréteg között, így mikrószálas kendővel könnyen eltávolíthatóvá válik. 


A mosószer alapanyaga carnauba viaszt tartalmaz, mely kitölti a fényezésen levő, szemmel alig látható mikro karcokat, így védi és ápolja a felületet.

 

Fizetési lehetőségek